Wij hebben ""
aan uw winkelwagen toegevoegd.

Veelgestelde vragen

Het bestellen kan natuurlijk vragen oproepen. Veel gestelde vragen hebben we voor u verzameld en hier per onderwerp weergegeven. Kies een onderwerp en kijk of uw vraag er tussen staat.

 

Kies uw onderwerp

Algemeen
Plakletters

 

 

Algemeen

Is Ontwerpstickers per telefoon bereikbaar?

Nee. Wij bieden geen telefonische ondersteuning aan en hebben daarom ook geen telefoonnummer op onze website staan. Al onze ondersteuning loopt via info@ontwerpstickers.nl

Wij kiezen er bewust voor om geen telefonische ondersteuning te bieden. Waarom? Omdat het ons doel is om onze diensten voor een zo laag mogelijke prijs en zo efficiënt mogelijk aan jou aan te bieden. We hebben daarom geen duur call center, en deze besparing kunnen wij rechtstreeks doorgeven aan onze klanten. Hierdoor krijg je als klant bovengemiddeld veel waar voor je geld!

Bovendien heeft e-mail zich ook bewezen als een veel geschikter medium om ondersteuning te geven. Aan de hand van de vraag kunnen we goed beoordelen wie de meest geschikte persoon is om jouw vraag te beantwoorden, zodat jij altijd verzekerd bent van het beste antwoord.

Op vragen via de mail antwoorden wij doorgaans binnen 1 werkdag, vaak nog sneller.

 

Plakletters

Is jullie vinyl geschikt voor buiten?
Ja, er is vinyl geschikt voor buiten, bekijk hier het overzicht met plakletter materialen en wat de toepassingen hiervoor zijn.

Kan jullie vinyl op alle ondergronden geplakt worden?
U kunt ons standaard vinyl zien als een sticker, het plakt op vrijwel alle ondergronden die redelijk glad, stof en vetvrij zijn.
Vuistregel: als een stukje plakband goed hecht dan doet ons vinyl dat ook.
Het hecht het best op erg gladde materialen als gelakt hout of metaal, glas, auto's polyester boten etc.
Hecht het slecht kunt u beter kiezen voor een sjabloon deze kunt u tijdelijk opplakken en dan tamponeren met verf om het gewenste resultaat te krijgen.

Heeft uw vinyl een achtergrond?
Nee als het vinyl is opgeplakt ziet u alleen nog de letters die staan alsof het gedrukt is.

Kan ik dat wel zelf netjes plakken? Dat is toch werk voor professionals.
Het is onze ervaring dat de meeste mensen het goed voor elkaar krijgen, meestal zelfs met het zelfde resultaat als een plakker die het dagelijks doet.
Bent u onzeker? dan kunt u het gegoten vinyl nat plakken, dan plakt het vinyl pas echt nadat het is aangedrukt of opgedroogd.

Bekijk hier de plakinstructies deze zullen ook bij de bestelling mee gestuurd worden.

Wat is de levertijd?
We doen ons uiterste best alle opdrachten die voor 12.00 uur binnen zijn  dezelfde dag nog te verwerken, dit lukt vrijwel altijd. De levertijd zal altijd binnen 1-3 werkdagen plaats vinden indien anders op de website word aangegeven.

Kunt u ook RAL of Pantone nummer xxxx leveren?
We kunnen soms vinyl vinden dat uw RAL of Pantone kleur benaderd precies lukt in weinig gevallen. Stuur ons een mail naar info@ontwerpstickers.nl en we zullen het voor u uitzoeken.

Maken jullie ook logo's?
Ja doen we ook, stuur een mail naar info@ontwerpstickers.nl met uw logo, Liefst in een vector-bestand als PDF of EPS, dat scheelt in de voorbereiding en dus in de kosten. Vermeld ook even hoe groot het moet worden en waar u het op gaat plakken en op welke ondergrond kleur.

Kan ik even langs komen om in uw showroom te kijken?
Nee wij hebben geen winkel of showroom, alles gaat via internet en post.

Voordelen

Gratis kwaliteits controle
Uw eigen ontwerp word altijd nog door één van onze medewerkers gecontroleerd.
Snel thuisbezorgd
Streven is altijd om de bestelling binnen 1-3 werkdagen verwerkt te hebben.
Vele betaalmogelijkheden
Ideal, Overschrijven, Oprekening betalen.
Op rekening bestellen mogelijk!
Als vaste klant is het mogelijk om bij ons op rekening te betalen.
  • Betaalmethodes
  •  
  • Verzending
  •  
0.0104
1MB