Wij hebben ""
aan uw winkelwagen toegevoegd.

Jaarlijke keuring draagbaar klimmaterieel
Draagbaar klimmaterieel NEN2484 moeten jaarlijks gekeurd worden. Bij deze keuring moet de geldigheidsduur van de keuring aangegeven worden met een sticker. Deze zogeheten keuringsstickers kun je online bestellen in elke gewenste kleur of maat bij Ontwerpstickers. Ook keuringsstickers NEN 2484 met logo bestel je online bij Ontwerpstickers.

Keuringsstickers NEN 2484 online bestellen
Ontwerpstickers heeft een ruime voorraad keuringsstickers NEN2484. Bestel jouw keuringsstickers online bij Ontwerpstickers en profiteer van korting bij grote aantallen keuringsstickers. Met een ruim assortiment keuringsstickers NEN2484 heb je de keuze uit verschillende kleuren, formaten en tekstopdrukken. Ook is het mogelijk keuringsstickers NEN2484 met logo's te bestellen. 
Bestel keuringsstickers met de tekst NEN3140, NEN2484, NEN1004 en VCA gekeurd bij Ontwerpstickers!

Keuringsstickers NEN 2484 met logo
Keuringsstickers NEN 2484 met logo en eigen tekst bestel je online bij Ontwerpstickers. Upload je eigen logo en bestel jouw keuringsstickers NEN 2484 met logo in verschillende maten en kleuren online bij Ontwerpstickers. Onze keuringsstickers NEN 2484 met logo worden op maat geproduceerd en kunnen niet worden geretourneerd. Bij Ontwerpstickers profiteer je van de laagste prijzen voor jouw keuringsstickers op maat.

Hoge kwaliteit keuringsstickers NEN 2484
De keuringsstickers NEN 2484 van Ontwerpstickers worden gedrukt op zelfklevende folie en zijn voorzien van een extra beschermlaag door een UVwerend laminaat. Onze keuringsstickers hebben hierdoor een langere levensduur en zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik. Ideaal voor de keuring van jouw steiger, ladders en trappen die zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Goedkope keuringsstickers NEN 2484
Ontwerpstickers levert de beste kwaliteit keuringsstickers NEN 2484 voor de goedkoopste prijs. Ook zelf samengestelde keuringsstickers shop je goedkoop bij Ontwerpstickers.

Periodieke keuring
In bijna iedere branche wordt gebruik gemaakt vann keuringsstickers, controlestickers of inspectiestickers. Tijdens de periodeieke keuring van de NEN 2484 norm wordt er onder andere gecontroleerd op beschadigingen, de staat van het materiaal wordt nagekeken, zijn er geen verbuigingen of verkleuringen van het materiaal etcetera. Als aan deze en alle andere eisen wordt voldaan, is jouw materiaal voor een bepaalde periode gekeurd. Dit kun je aangeven met de keuringsstickers NEN 2484 met of zonder eigen logo van Ontwerpstickers!

NEN2484 Keuringsstickers online bestellen

De keuringssticker NEN 2484 laat zien tot wanneer het draagbaar klimmaterieel gekeurd is volgens de wettelijke eisen. Met deze keuringssticker laat je zien dat trappen, ladders of steigers voldoen aan de NEN 2484 norm.

1
  • Betaalmethodes
  •  
  • Verzending
  •  
0.0171
1.33MB