Wij hebben ""
aan uw winkelwagen toegevoegd.

Jaarlijke keuring gereedschappen & machines
Elektrische gereedschappen en machines moeten jaarlijks gekeurd worden. Bij deze keuring moet de geldigheidsduur van de keuring aangegeven worden met een sticker. Deze zogeheten keurringsstickers kun je online bestellen in elke gewenste kleur of maat bij Ontwerpstickers.

Keurringsstickers online bestellen
Ontwerpstickers heeft een ruime voorraad keurringsstickers. Bestel jouw keurringsstickers online bij Ontwerpstickers en profiteer van korting bij grote aantallen. Met een ruim assortiment keurringsstickers heb je de keuze uit verschillende kleuren, formaten en tekstopdrukken. Ook is het mogelijk keurringsstickers met logo's te bestellen. 
Bestel keurringsstickers met de tekst NEN3140, NEN2484, NEN1004 en VCA gekeurd bij Ontwerpstickers!

Keurringsstickers met logo
Keurringsstickers met logo en eigen tekst bestel je online bij Ontwerpstickers. Upload je eigen logo en bestel jouw keurringsstickers met logo in verschillende maten en kleuren online bij Ontwerpstickers. Onze keurringsstickers met logo worden op maat geproduceerd en kunnen niet worden geretourneerd. Bij Ontwerpstickers profiteer je van de laagste prijzen voor jouw keurringsstickers op maat.

Keurinsgsstickersshop
Keurringsstickers op rol bestel je online bij Ontwerpstickers. Vierkant, rond of rechthoekig met de meest gebruikte teksten als NEN3140, GOEDGEKEURD en VOLGENDE CONTROLE.

Hoge kwaliteit keurinsstickers
De keuringsstickers van Ontwerpstickers worden gedrukt op zelfklevende folie en zijn voorzien van een extra beschermlaag door een UVwerend laminaat. Onze keuringsstickers hebben hierdoor een langere levensduur en zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Goedkope keurringsstickers
Ontwerpstickers levert de beste kwaliteit keuringsstickers voor de goedkoopste prijs. Ook zelf samengestelde keuringsstickers shop je goedkoop bij Ontwerpstickers.

Periodieke keuring
In bijna iedere branche wordt gebruik gemaakt van keuringsstickers, controlestickers of inspectiestickers. Met deze keuringsstickers wordt aangegeven dat machines, elektrische apparaten, installaties, steigers en blusapparatuur periodiek gekeurd zijn. Keuringsstickers zijn een belangrijk onderdeel van het waarborden van de veiligheid voor bezoekers en werknemers. Het gebruik van keuringsstickers is verplicht.

Keuringsstickers | Keuringssticker | Keuringsstickers bestellen | Keuringsstickers online bestellen | Keuringsstickers op rol | NEN3140 bestellen | Keuringsstickers met logo bestellen | Goedkope keuringsstickers | Ontwerpstickers

 

Keuringsstickers online bestellen
Keuringsstickers zijn stickers die gebruikt worden om aan te geven dat gereedschap, machines, installaties en andere elektronische apparaten gekeurd zijn volgens de verplichte normen. Deze keuring is verplicht en met de keuringsstickers van Ontwerpstickers wordt aangegeven wanneer deze gekeurd zijn en tot wanneer de keuring geldig is.

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
  • Betaalmethodes
  •  
  • Verzending
  •  
0.0372
2.2MB