Wij hebben ""
aan uw winkelwagen toegevoegd.

Retourneren

LET OP! Neem altijd contact op met onze klantenservice wanneer u een product wilt retourneren. U kunt ons bereiken via info@ontwerpstickers.nl

 

1. Volgens de wet 'Kopen op afstand' heeft de cliënt recht van retour op artikelen, besteld via het internet. Bij Ontwerpstickers geldt het recht van retour alleen op producten waaraan geen maatwerk is verricht.

Derhalve zijn de volgende producten uitgesloten van het recht van retour: plakletters, stickers, logo's, spandoeken, sjablonen, naamborden, reclameborden, canvas, foto/poster print.

Voor artikelen waarvoor het recht van retour wel van toepassing is geldt een 'afkoelingsperiode' van 7 werkdagen. Het product dient binnen deze periode, in originele verpakking, terug gezonden te worden aan Ontwerpstickers. De portokosten van de retourzending komen voor rekening van de klant Ontwerpstickers zal binnen 30 dagen na retour ontvangst de order crediteren en eventuele betalingen terugstorten.

2. Voor de inhoud van de door de cliënt bestelde teksten of figuren of aangeleverde bestanden is de cliënt zelf verantwoordelijk. Ontwerpstickers staat dus ook niet garant voor eventuele schrijffouten of onvolledigheden.

Voordelen

Gratis kwaliteits controle
Uw eigen ontwerp word altijd nog door één van onze medewerkers gecontroleerd.
Snel thuisbezorgd
Streven is altijd om de bestelling binnen 1-3 werkdagen verwerkt te hebben.
Vele betaalmogelijkheden
Ideal, Overschrijven, Oprekening betalen.
Op rekening bestellen mogelijk!
Als vaste klant is het mogelijk om bij ons op rekening te betalen.
  • Betaalmethodes
  •  
  • Verzending
  •  
0.0109
1MB